Lier 48 Km

Vandaag dus nog eens een fietstochtje gemaakt, om het jaar af te sluiten. Zo loopt dit rare corona jaar dus ten einde. Al bij al heb ik eigenlijk weinig last gehad van het corona gedoe. Iemand die voor zijn plezier een paar maanden alleen op fietstocht vertrekt, die heeft waarschijnlijk ook wat minder dan gemiddeld last van “social distancing” en verder hebben we wel altijd buiten mogen bewegen. Het enige waar ik wel last van gehad heb is de reisbeperking, in mijn geval kwam dat eigenlijk neer op een reisverbod. Vorig jaar zat ik nog zowat 5 maanden in het buitenland terwijl dat dit jaar maar goed 2 weken was, de eerste 2 weken van het jaar. Ik heb dit jaar wel geleerd dat ik dat reizen nog altijd wel wil maar niet noodzakelijk meer nodig heb, ik kan me ook gewoon thuis best bezig houden. Het is dan ook weer een best actief jaar geweest met goed 15.000 Km fietsen en een kleine 1.500 Km wandelen. Toch hoop ik dus wel op terug reizen in het nieuwe jaar. Ik had toen het even wat beter ging, eind augustus, dan ook alvast een kleine “Winter IJsland” reis geboekt voor in maart maar die is ondertussen ook alweer geannuleerd 😦 . Ik hoop wel dat tegen mei de campings weer gewoon zonder teveel beperkingen open zullen mogen zijn, zodat ik terug op toer kan.

https://www.strava.com/activities/4544292323

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s