Vorselaar en Herentals 13 en 4 Km

Het leek vanmorgen een strijd tussen zon en regen maar ik vertrok dus toch voor mijn wandeling. Even ging ik nog twijfelen, toen net na mijn vertrek de regen toch bleek te gaan winnen, maar soms is het goed om dan toch gewoon even koppig te zijn. Na een kwartiertje stopte de regen en werd het best mooi wandelweer. Mijn wandeling ging vandaag langs de Nete richting Albertkanaal.
Ik zag vandaag ook nog eens hert van de bewegende soort, te bewegend voor de foto. Het kwam van over het veld langs een bos, even de weg op om dan door een tuintje en langs het huis te verdwijnen. Gelukkig had de man met het geweer het niet gezien, het gebeurde in dezelfde omgeving, misschien was het daar ook al wel voor op de vlucht. Ik hoorde wel nog geregeld schoten, mogelijk vielen er dus toch slachtoffers. Ook mogelijk dat het andere hert van eerder deze week zo aan zijn einde kwam, geraakt door een schot maar onvoldoende om het direct te stoppen om dan later toch te bezwijken in een gracht langs de weg.
Even voor thuiskomst ging het terug wat regenen, ik begon en eindigde dus met regen tussenin was het best mooi.
Voor onze namiddagwandeling reden we nog eens naar Herentals, naar de bossen rond de “Skiberg”.

https://www.strava.com/activities/4539507299

https://www.strava.com/activities/4539507184

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s