Vorselaar 10 en 5 Km

Vanmorgen de dag begonnen met een wandeling. Na de middag hebben we dan nog eens een kleindere wandeling door het dorp gemaakt. Enkele weken geleden schreef ik na een wandeling rond Lier dat het de stad niet meer was die ik destijds kende. Datzelfde geldt eigenlijk ook voor Vorselaar, het dorp op zich is niet zo veel veranderd denk ik maar het ziet er toch niet meer hetzelfde uit.
’s morgens fietsen zou eigenlijk ook wel kunnen, anderen doen het ook, maar voor mezelf zie ik de kans, met temperaturen rond het vriespunt en potentieel vochtige wegen, eerder klein. Waarschijnlijk zal dit dus het ritme worden voor de volgende dagen, ’s ochtends een wat grotere solo wandeling en na de middag een kleinere met moeder.

https://www.strava.com/activities/4516561696

https://www.strava.com/activities/4516561843

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s