Bouwel – Vorselaar 9 en 4 Km

Vandaag dus nog eens de verplaatsing naar de Kempen gemaakt voor de feestdagen. Ondanks het wat mindere weer hield ik toch vast aan de nieuwe “traditie” om te voet van het station verder te gaan. Ik stapte deze keer wel terug wat dichter bij huis van de trein maar koos dan wel niet de meest directe route. Het begon met een kleine zijstap naar het Bouwelshof kasteelltje. Ik dacht ergens gezien te hebben dat er een mogelijkheid was om daar te voet langs heen te passeren maar dat bleek niet zo te zijn, het werd dus even een heen en terug. In Grobbendonk koos ik ook niet voor de kortere optie langs de grotere weg maar de iets langere route langs Den Troon en de watermolen. Uiteindelijk bleek het best goed wandelweer te zijn.
Later maakte ik ook nog een extra wandelingetje met moeder maar daarbij was onze timing niet zo goed, we vertrokken met een zonnetje maar kregen onderweg toch geregeld wat nattigheid.
Ook hier wordt tegenwoordig trouwens voor de verharde wegen gekozen vanwege de te vettige bospaden.

https://www.strava.com/activities/4513036863

https://www.strava.com/activities/4513036784

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s