Vlamertinge 19 en 7 Km

Gisteren was nog eens een stille dag. Ik heb er wel een aantal keren aan gedacht om te wandelen maar er viel toch telkens weer een bui, dus kwam het er toch niet van.
Vandaag ben ik ondanks het weer miezerige weer toch gaan wandelen. Ik reed daarvoor naar Vlamertinge voor de Galgenbossen wandeling. Tijdens de rit werd het al snel echt vochtig maar eens ik vertrokken ben dan ben ik wel koppig genoeg om gewoon door te gaan. Tijdens de wandeling ging het alweer veel beter. De paden lagen er wel weer verschrikkelijk bij maar dat had ik wel enigszins verwacht, het is een leuke wandeling maar het kan er in de beste omstandigheden wel eens vettig zijn en momenteel zijn het duidelijk niet de beste omstandigheden. Dat het echter zo slecht zou zijn had ik niet gedacht, op sommige plaatsen was het eigenlijk echt niet te doen.

https://www.strava.com/activities/4462731333

https://www.strava.com/activities/4462886841

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s