Kemmel 21 en 11 Km

Het weer was vandaag wat beter dan de afgelopen dagen dus maakte ik nu de verplaatsing die ik dinsdag nog niet maakte vanwege de mist. Ik ging nog eens voor bergwandeling, een Kemmelbergwandeling 🙂 . Ik volgde wel niet het Kemmelberg wandelpad maar wel mijn eigen knooppunten alternatief, dat een beetje verder in de omgeving ging. Gaandeweg zetten uiteindelijk ook de beloofde opklaringen door, waardoor ook de wandeling nog mooier werd. Het was wel weer niet de eenvoudigste wandeling door het veelvuldige slip en schuif werk, vooral onhandig als het daarbij ook nog op en af gaat.
Ik denk dat de foto’s wel duidelijk maken waar het, figuurlijke, hoogtepunt van de wandeling lag. Ik vind het al prachtig om te zien maar om het ook nog zo te kunnen vastleggen met mijn pocketcameraatje vond ik echt wel bijzonder!

https://www.strava.com/activities/4454596761

https://www.strava.com/activities/4454886007

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s