sport rit 143 Km

Ik had gisteren die extra kronkels niet moeten maken om nog eens de 100 te passeren want ik heb er vandaag dus nog eens een behoorlijk stevige rit van gemaakt. Ik had die optie voor vandaag al eerder op het oog maar de definitieve beslissing viel pas vanmorgen, na consultatie van de weer-app. Ik deed nog eens enkele bergjes die wat verder van huis liggen, mijn favoriete hellingen in de Vlaamse Ardennen. Ik had voor de terugweg een andere, iets kortere, route in gedachte maar kwam op het parcours van een tijdrit terecht en moest dus wat improviseren.
Boven de Vlaamse Ardennen stroomden bijzonder donkere wolken samen maar die heb ik ter plaatse kunnen achterlaten. Er stond minder wind dan de afgelopen dagen maar hij stond de laatste 45 kilometer wel tegen en na 100 kilometer was dat toch wel lastig.

https://www.strava.com/activities/4020448834

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s