sport rit 100 Km

Vanmiddag was er even twijfel, de app van het KMI gaf een behoorlijke kans op buien in de namiddag en tegen de middag leek het ook die richting uit te gaan. Tegen 1 uur bleek het echter vals alarm geweest te zijn en ook de app had zijn voorspelling aangepast, er werd dus toch weer gefietst. De wind was wel nog steeds erg onaangenaam, ik was blij toen ik de laatste afslag naar links nam om de 15 slotkilometers met de wind van achter af te leggen. Op het einde deed ik er ook nog een paar kronkels bij om nog eens de 100 kilometer te passeren. Op zich maakt het natuurlijk niet uit of je nu 99 dan wel 100 kilometer doet maar voor de symboliek van die 100 had ik dus toch een paar extra kronkels over.

https://www.strava.com/activities/4015787091

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s