sportieve rit 81 Km

Het weer was nog ver van ideaal, met veel donkere wolken en af en toe wat gedruppel, maar de honger was groot dus zou er toch gefietst worden. Toen ik vertrok leek het ergste ook wel voorbij. Ik heb ook geen regen meer gehad maar wel nog geregeld dreigende wolken.
Het deed deugd om na 12 dagen(!) terug op de fiets te zitten. Het liep ook wel lekker, ondanks de wind die natuurlijk weer wel wat steviger was dan het weerbericht liet blijken. Ik maakte op het einde wel gebruik van die wind om met een extra inspanning nog eens een gemiddelde van 30 KmH te halen.

https://www.strava.com/activities/3991326819

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s