Ieper 8 Km

Ik heb een paar luie dagen achter de rug maar vandaag kon ik me, ondanks het grijze weer, toch uit de zetel wegrukken. Vrijdag had ik zo’n dag waarbij je, vooral door het slechte weerbericht, in de luie zetel terechtkomt en je daar, ook wanneer dat weer later toch niet zo slecht blijkt, niet meer uitgeraakt. Gisteren dacht ik dan weer dat ik na de middag, na ’s morgens wat inkopen doen, wel aan wandelen zou toekomen maar toen kwam de beloofde regen dan weer wel en kwam het er dus ook weer niet van. Vanmorgen lukte het dus wel, ondanks de weer negatieve vooruitzichten. Even voorbij halfweg kwam dan ook de regen, beginnend met een pittig buitje maar dan overgaand in een echte druilregen, maar dan besluit je toch weer dat het om te wandelen eigenlijk niet zoveel uitmaakt. Alleen is het soms moeilijk vertrekken in die omstandigheden.

https://www.strava.com/activities/3985413489

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s