De Kempen 64 Km

Ook vandaag weer begonnen met een ochtendritje. Deze keer was het vroege vertrek wel volledig vanwege het verhoogde risico op slecht weer in de namiddag, zoals ook gisteren nog bleek.
Het ging vandaag de andere richting uit en dan gaat het wat vlugger en meer door de bossen, tegenover gisteren nog de hele tijd langs het water. Toch ging het ook vandaag in het midden een heel stuk langs het kanaal, deze keer het Kempisch Kanaal Dessel – Schoten. Het ging daarbij ook geregeld over onverharde paden, met de crossfiets vind ik dat best leuk. De terugweg voorbij het kanaal was wel wat minder dik bebost dan de heenweg.
Er was vandaag wat minder tijdsdruk om op tijd terug thuis te zijn, zoals gisteren wel nog vanwege het etentje, en ik kon dus wat verder weg rijden. Ik moest dan ook op het einde geen extra moeite doen om tenminste aan 50 Km te komen.

https://www.strava.com/activities/3920258742

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s