rond Lier 50 Km

Vandaag weer een kort ochtendritje gemaakt. Het was deze keer niet zozeer vanwege de warmte of eventueel potentieel onweer dat het zo vroeg en kort was maar ook wel omdat er vanmiddag een etentje ter gelegenheid van moeders nakende verjaardag, en misschien ook wel wat voor moederdag, op het programma staat.
Mijn route ging langs de Nete naar Lier, dan even rond Lier en langs het Netekanaal terug naar huis. Op het einde heb ik nog wat rondgereden omdat ik toch wel aan 50 Km wou komen. Mijn snelheid lag vandaag in de lijn van de afgelopen dagen maar op de crossfiets is dat toch een beetje steviger werken. Met de crossfiets betekent ook af en toe even een fotostop.

https://www.strava.com/activities/3915057605

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s