Vorselaar – Ieper 171 Km

Gisteren met moeder nog een klein ritje van 20 Km gedaan.
Vandaag stond dus terug het stevige werk op de menu, de terugkeer naat Ieper. Er stond behoorlijk wat meer wind dan vrijdag maar superslecht was het niet. Het begon met de wind tegen maar voorbij Antwerpen kreeg ik hem geregeld schuin achter tot Gent. Rondom Gent was het dikwijls terug lastig maar eens Gent goed achter de rug lag kwam ook de wind weer meer in steun, tot aan het kanaal naar Roeselare. Daar werd het weer terug zwaar maar voorbij Roeselare ging het verder terug beter. Alles samen is goed 170 Km, met een extra rugzakje, toch wel steeds een stevige opgave.
Er zit een beetje schommeling op de afstand van de rit maar dat komt omdat er hier en daar al eens een omleidingetje bij komt of weg valt, of omdat ze in de ene richting al wat langer uitvalt dan in de andere.

https://www.strava.com/activities/3790213691

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s