Keerbergen 84 Km

Vandaag mijn andere fiets, de crossfiets, genomen voor een rit naar Keerbergen, Keerbergen dat bekend is voor zijn meer en zijn burgemeester die maatregelen nam om te proberen van de vliegende peletons rondom dat meer aan banden te leggen. Dat meer mag dan wel bekend zijn maar ik kreeg het vandaag amper zien, enkel vanop afstand tussen de bomen en de villa’s door. Ook zonder meer was het echter best een mooie rit. Ik had daarvoor een route uitgestippeld via de knooppunten, in de Kempen loopt die nogal eens door de bossen en zijn ze voor racefietsen sowieso niet geschikt maar vandaag was een crossfiets op een paar plaatsen echt wel een bonus.
Ik heb wel wat problemen met de connectiviteit van mijn GPS met zijn app en kan daardoor, voorlopig(?), de rit niet laten zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s