sport rit 100 Km

Gisteren heb ik er weer een eerder luie dag van gemaakt, op uitzondering van inkopen doen in de voormiddag. Die inkopen doen is, heen en terug, ook wel goed voor een wandelingetje van 2,5 Km maar een echte wandeling is er dus niet van gekomen. Het weer beterde nochtans in de loop van de namiddag en werd tegen de avond zelfs best mooi.
Vandaag heb ik dan nog eens een ritje gemaakt. Ik ging nog eens langs De Moeren maar nam van daar de directere weg terug naar huis. Ik was trouwens blij toen ik aan die terugweg mocht beginnen. Het weer was erg mooi, met een blauwe hemel en witte wolken, maar de wind was best wel stevig en die kreeg ik op de terugweg dus eindelijk overwegend in de rug.

https://www.strava.com/activities/3746353422

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s