Vorselaar 122 en 3 Km

Moeder ging deze namiddag met een vriendin wafels eten en daar hadden ze mij niet voor nodig. Ik heb dan maar nog eens een grotere sportieve rit gedaan. Ik deed vandaag een kanalentocht. Het begon langs het Albertkanaal van Grobbendonk naar Schoten. Vanaf Schoten ging het over de volledige lengte langs het Kempisch Kanaal tot Dessel, waar ik aansluiting vond op het Kanaal van Bocholt naar Herentals. In Herentals toucheerde ik nog even terug het Albertkanaal maar dan ging het al snel terug naar huis. Het begon heel vlot langs het Albertkanaal over een goed wegdek en met de wind in de rug maar daarna volgde echter een lang en lastig stuk langs het Kempisch Kanaal met wat minder goed wegdek en de wind vrijwel de hele tijd in het nadeel. Het slot ging gelukkig terug met de wind eerder in de rug.
Vanavond deden we dan nog een klein “tussen Blokken en Switch” wandelingetje.

https://www.strava.com/activities/3665199774

https://www.strava.com/activities/3665181082

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s