Ieper 7 Km

Ik dacht van deze voormiddag weer te kunnen gaan fietsen met mooi en droog weer. Net toen ik me wou gaan klaarmaken verschenen er echter grijze wolken aan de hemel. Met de buien van gisteren namiddag nog in gedachte besloot ik om dan maar niet te gaan fietsen, in plaats daarvan ging ik in eerste instantie winkelen. Later bleek het maar een smalle wolkenband geweest te zijn die al vlug voorbij was maar de voormiddag was ondertussen al tamelijk gevorderd en met de wetenschap dat hoe later hoe groter de kans op buien eigenlijk is had ik ondertussen mentaal het fietsen voor vandaag al geschrapt. Ik ben dus vanmiddag maar weer gaan wandelen. Om geen 2 dagen achter elkaar dezelfde wandeling te doen ging ik vandaag nog eens naar de Palingbeek. Ook heel mooi om te wandelen maar je moet dan ofwel je eerst verplaatsen tot daar ofwel een behoorlijk grote wandeling maken. Ik koos vandaag dus voor de eerste optie en ging met de fiets tot aan het begin van de Palingbeek. Ik nam voor de zekerheid wel een regenjas mee maar heb die uiteindelijk niet nodig gehad. Er stond wel een vrij stevig windje om te fietsen.

https://www.strava.com/activities/3638415049

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s