Ieper 7,5 Km

Eigenlijk kon er vanmiddag weer best gefietst worden maar omdat alle weerberichten wezen op buien en ik wat laat overtuigd geraakte dat dat wel zou meevallen is het er niet van gekomen. Ik ben dan wel gaan wandelen. Het werd dezelfde wandeling als maandag maar het is dan ook de leukste wandeling die van thuis uit vertrekt.
Uiteindelijk leek het dan toch niet zo mee te vallen met die buien, plots kwamen er snel donkere wolken opzetten en ging het ook al wat rommelen in de lucht. Ik heb dan ook maar een hoekje afgesneden om langs de bakker te passeren en toch nog droog thuis te komen, wat me net lukte. Ik ben dus erg blij dat ik toch niet gaan fietsen ben. Ik vraag me ook af hoe snel de terrassen op de Markt leeg kunnen lopen nu eigenlijk niet iedereen zomaar naar binnen kan vluchten, het was een best stevige bui die over trok.

https://www.strava.com/activities/3633795423

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s