Vorselaar – Herentals 7 Km

Ik had voor gisterenvoormiddag aan een klein ritje gedacht en ’s namiddags nog eentje of een wandeling samen met moeder. Uiteindelijk hebben we, zowel moeder als ik, alles maar laten overwaaien met de toch wel erg stevige wind en is het een dag zonder geworden.
Vandaag dan terug de verplaatsing naar Ieper gemaakt. Aangezien mijn crossfiets zijn standplaats bij moeder heeft heb ik die dus met de trein gemaakt. Ik was daar vanmorgen weinig rouwig om, aangezien ik de nog steeds wel stevige wind deze keer tegen zou gekregen hebben. Het stuk naar Herentals heb ik, zoals al een tijdje de gewoonte is, wel weer te voet gedaan. Tijdens die wandeling vond ik de wind best meevallen maar later vanuit de trein zag ik toch nog behoorlijk wat beweging in de bomen en struiken.

https://www.strava.com/activities/3578751081

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s