sportrit 70 Km

Vandaag ging het terug met de koersfiets. Ik ben daarbij wel een beetje op avontuur gegaan, avontuur in eigen streek dus. Er wordt al een tijd gewerkt aan de weg van Woesten naar Poperinge en ze hebben daarbij nu ook het kruispunt bereikt waar ik deze weg oversteek, waar ik bij vertrek dus even niet aan gedacht had. Maandag was ik, mits een beetje crosswerk, nog net kunnen passeren maar vandaag besloot ik wat vroeger om een alternatieve route te zoeken. Het ging best maar ik ga van dit alternatief toch geen gewoonte maken.
Het laatste stuk langs het kanaal fietste ik nog even samen op met Patrick Vanhaste, een oud collega maar ondertussen ook al met pensioen.
De wind is voor de fietser nog steeds goed stevig, Patrick was het daar volmondig mee eens.

https://www.strava.com/activities/3530698999

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s