Kluisbergen – Ieper 67 Km

Vandaag, na 11 weken, eindelijk mijn fiets gaan ophalen bij Jowan. Dat is dus een heel grondig onderhoud geweest 🙂 .
Voor de terugweg koos ik voor een meer toeristische optie tot Kortrijk. Ik had onder andere de molen van Tiegem wel eens wat beter willen bekijken maar dat bleek niet mogelijk, hij staat schijnbaar op privé terrein en is langs alle kanten ingesloten. Slechts langs één kant kon ik van ver over een veld eens kijken. Bij die van de Gavers in Harelbeke kon ik wel dichter maar die is zijn wieken verloren en maakt zonder toch niet zoveel indruk.
Er stond weer een stevige wind maar dat was vandaag niet zo erg, ik had hem wat meer eerder in steun dan tegen.
Mijn treinrit heb ik plichtbewust betaald, via een lijn op mijn railpass, hoewel er toch geen controle is maar met de bus reed ik zonder betalen. Ik heb een rittenkaart van De Lijn maar die moet al een tijd door de chauffeur ontwaard worden en daar mag je momenteel niet komen. Aangezien ik een legitiem betaalmiddel op zak had maar dat door de maatregelen van De Lijn niet kon gebruiken vond ik dat ik dan niet hoefde te betalen.

https://www.strava.com/activities/3525098385

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s