sportrit 132 Km

Vandaag een beetje meer de grens afgetast. Er is een route die ik normaal geregeld doe die net op de grens loopt, aan de ene kant van de weg Frankrijk en aan de andere kant België. In principe kon dat geen probleem zijn maar om in deze tijden geen nodeloze problemen op te zoeken heb ik dat stuk dus maar gemeden, tot vandaag dus. Het bleek dan ook geen probleem te zijn en ik vermoed dat er verscheiden fietsers, van beide kanten, wel een stuk verder over de schreve gaan maar dat doe ik voorlopig toch nog maar niet.
Er was vanmorgen voor een keer inderdaad eens weinig wind maar elk zuchtje zal voor mij altijd wel teveel zijn. Op de middag kwam hij wel weer echt opzetten en ik kreeg hem veelal in het nadeel. Het was een zware aankomst vandaag.

https://www.strava.com/activities/3465814001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s