sportrit 66 Km

Na de 180 van gisteren mocht het vandaag uiteraard weer een stuk minder zijn.
Ik hoorde gisteren de weerman van VTM, op het einde van zijn weerbericht, vertellen dat er voor de volgende dagen geen regen en wind in het vooruitzicht waren. Dat van die regen dat zal waarschijnlijk wel kopen maar geen wind!? Ik weet niet waar ze het halen maar alvast niet in de Westhoek, ik zou de wind hier vanmiddag eerder vrij stevig noemen.
Ik had mijn rit eigenlijk een beetje langer willen maken maar dan moest ik op de terugweg er voor kiezen om terug tegen de wind te gaan vechten en daar had ik even geen zin meer in.

https://www.strava.com/activities/3460297712

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s