sportrit 107 Km

Gisteren was het geen weer om buiten te komen vond ik maar vandaag kon het wel weer. Ik reed nog eens richting De Moeren maar langs een wat andere route. Als je zo lang in eigen streek moet blijven fiets dan moet je ook al eens voor een alternatieve route kiezen tegen de routine. Ik reed ook in omgekeerde richting, wat ook weer net wat anders is.
Over de “zwakke” wind ga ik maar niet beginnen. In De Moeren is er altijd wind zegt men maar ook bij huis vond ik hem best voelbaar. Op de terugweg stond hij wel overwegend in het voordeel, aan het keerpunt had ik dus de zwaarste arbeid al achter de rug.

https://www.strava.com/activities/3439660652

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s