sportrit 169 Km

Vandaag weer voor de lange afstand gegaan. Er was een stuk minder wind dan gisteren maar toch ook weer niet zo “zwak” als ze gisteren op het weerbericht zeiden, tenzij ze de hele Westhoek bij de “matige” kust rekenen. Echt lastig werd het van de Moeren naar Nieuwpoort, waar de wind logischerwijze het hardst maar ook het nadeligst waaide. Ook na Nieuwpoort kreeg ik hem trouwens niet in de rug maar van links, volgens de kronkelingen afwisselend links voor en links achter.
Het zijn voor mij niet de beste hooikoorts dagen op de moment. Ik heb het meeste last van grassen en die worden tegenwoordig massaal gemaaid en op de velden ook nog eens omgekeerd, geladen en getransporteerd. Met een tabletje Loratadine per dag houd ik het echter wel behoorlijk onder controle.
Ik ben er vanmorgen op tijd aan begonnen zodat ik na aankomst en douche nog even naar de hoek van de markt kon om de lokale economie te steunen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/3407896475

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s