sportrit 99 Km

Vandaag begint mijn eerste grote opoffering aan het coronavirus. Ik zou normaal in deze periode met de fiets vertrokken zijn richting Noorwegen en vandaag zou daarvoor de perfecte dag geweest, vanmorgen de vuilbak nog geledigd en goede weersvooruitzichten voor de volgende dagen. Ik heb ook nog plannen voor het najaar maar ook daar vrees ik voor.
Het vertrek zou vandaag wel lastig geweest zijn met een best strakke wind, alleszins nog wat steviger dan gisteren. Had ik vanmorgen die wind opgemerkt dan zou ik mogelijk de fiets niet genomen hebben vandaag maar het is moeilijk op te merken als je in je kot blijft en niet toevallig naar de winkel moet. Bovendien was er gisteren in het weerbericht sprake van een matige wind terwijl die er vandaag volgens mij toch behoorlijk boven stond, zelfs bergaf ging het soms niet vooruit. Gelukkig kreeg ik hem in de tweede helft al eens meer vanachter. Het valt op hoe de wind dan plots volledig wegvalt … tot je een eind verder weer een hoek om moet en de wind terug op de neus krijgt, dan is hij even plots weer terug 🙂 .

https://www.strava.com/activities/3402083779

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s