sportrit 61 Km

Vandaag weer voor een rustige ochtendrit gegaan. De wind blies, zoals voorspeld, nog een stuk steviger dan gisteren dus heb ik ook het tempo nog een stuk laten zakken. Ik twijfelde vanmorgen, toen ik naar de bakker ging, zelfs nog even vanwege die wind maar ben er dus toch voor gegaan. Meer moet het toch niet worden.
Ik heb vandaag, in het middenstuk, ook nog wat nieuwe wegen verkend. Op verscheiden plaatsen ben ik al wel eens eerder gepasseerd maar ik ga er in de toekomst toch iets meer werk van maken om er een keer meer te passeren.
Mijn maand totaal komt zo net boven de 2.400 Km. Een best stevige fietsmaand dus, zo heb je er niet zoveel. De laatste keer dat ik boven de 2.400 kwam was in juni 2016 maar daar zat een stevige week van ruim 1.100 Km met Velotour bij. Ik hou dus al jaren mijn afstanden bij op een Excell, veel doe je daar niet mee maar soms is dat eens leuk om terug te kijken.

https://www.strava.com/activities/3374781642

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s