sportrit 58 Km

Er waren vanmorgen grote twijfels, er was wel een droge start beloofd maar de bewolking zag er toch wel heel erg dreigend uit. Toen echter na de gewone ochtendroutine, met ontbijt, krant en wassen en scheren, de dreigende bewolking wat open getrokken was besloot ik dus om toch maar op de voorspelling te vertrouwen en te vertrekken voor een kleine rustige rit. Af en toe dreigde het nog wel een beetje maar het bleef wel droog en af en toe kreeg ik zelfs een streepje zon te zien. Er stond wel een goed voelbare wind, zoals die ook voorspeld was. Als je echter niet zo vecht tegen die wind, en dus het tempo laat zakken en klein schakelt, dan valt die wind toch iets minder zwaar.

https://www.strava.com/activities/3369802928

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s