sportrit 127 Km

Vandaag voor de derde keer mijn ritje langs de Franse grens richting Veurne gedaan. Derde keer goede keer, ik heb in Bulskamp eindelijk de juiste directe route genomen.
Ik heb er op het einde nog een extra lusje aan gebreid voor wat extra kilometers. Ik had daarvoor bij Bulskamp natuurlijk ook al wel dat foutieve extra lusje van vorige week laten vallen. Volgende keer kan ik dat extra lusje van vandaag nog wat extra uitbreiden, en dan nog eens en nog eens en … om geleidelijk aan kilometers toe te voegen.
De wind stond vandaag niet goed voor deze rit, ik leek veel wind nadeel te hebben.

https://www.strava.com/activities/3302742138

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s