sportrit 100 Km

Het was vanmiddag nog stevig bewolkt maar de wind was wel afgenomen dus ben ik aan een nieuwe fietsweek begonnen. De wind bleek wel nog goed voelbaar en daarbij ook behoorlijk fris.
Ik ben voor de verandering nog eens de andere kant uitgegaan. Het nadeel daarbij is dat ik daar minder mijn weg vind en de weg die ik wel goed ken, langs de Leie, is dikwijls vrij druk en daar wil ik momenteel dan ook weer niet teveel in bijdragen. Ik ben dan maar, met behulp van de knooppunten, op avontuur getrokken om een alternatief te vinden. Het werd geen onverdeeld succes. Nadat ik de Leie overstak was het knooppunt echt niet goed aangegeven en raakte ik het spoor kwijt. Ik wist echter dat mijn route langs het station van Waregem passeerde en ben dan maar rechtstreeks in die richting gereden om daar het spoor terug te vinden. Het zou overigens niet de enige keer zijn dat ik het spoor zoek raakte, ook een eindje verder in Deerlijk moest ik op mijn stappen terugkeren om te zoeken.
Het was ook niet echt een mooie route. Ik zal ze dan ook in die vorm niet nog eens doen maar ik passeerde onderweg wel een bekent punt vanwaaruit ik wel mogelijkheid zie om, nog wat verder, uit te wijken en tot een betere rit te komen.

https://www.strava.com/activities/3297901185

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s