sportrit 96 Km

Vandaag was het weer weer om te fietsen. Het leek dikwijls wel alsof er iemand voor me reed met een geopende zak met kiezelsteentjes, het waren harde insecten die me tegen het lijf en in het gezicht vlogen.
Dit rondje is mijn drukste route, met name langs de Leie was het op verscheidene plaatsen behoorlijk druk. Ik heb vandaag ook een beetje gezondigd toen ik, voorbij Wervik, mijn ouwe maat Ronny tegenkwam en we toch even gestopt zijn voor een klein babbeltje. Hij heeft, nu zijn nieuwe activiteiten stil liggen wegens corona, na 9 maanden ook zijn fiets nog eens uit de stal gehaald.

https://www.strava.com/activities/3266803327

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s