Ieper 6,5 Km

Vandaag dus nog eens voor een kleine wandeling gekozen en ik heb dat voor de gelegenheid eens in de voormiddag gedaan. Ik verwachtte wel dat het met die regen in de namiddag nog wel zou meevallen maar ik had nog eten voor vanmiddag en moest dus toch niet naar de winkel, wat bij mij een voormiddag karweitje is, en had dus toch wat tijd over vanmorgen. Ik heb ook nog gedacht aan een kleine voormiddag rit maar na een behoorlijke stevige fietsweek, met 628 Km, was een kleine break ook niet slecht.
Ik begon mijn wandeling onder een stralende hemel maar zag toch al snel de eerste wolken overdrijven.

https://www.strava.com/activities/3261482793

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s