sportrit 56 Km

Vandaag een heel kort ritje gemaakt en erg rustig ook, voor een keer niet gevochten met de omstandigheden maar zo soepel mogelijk gefietst. Al blijft het soms toch wel duwen natuurlijk. Bij vertrek was het de bedoeling om langs de IJzer nog verder te rijden tot Diksmuide maar het was daar wind op de kop en bij de Knokkebrug had ik daar wel genoeg van, ik ben er dus maar afgedraaid richting Ieper. Er stond dan ook weer beduidend meer van die wind.

https://www.strava.com/activities/3220093352

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s