sportrit 71 Km

Vandaag waarschijnlijk nog wat meer wind dan gisteren maar ik heb onlangs beslist dat een de wind op zich me niet meer mag tegenhouden dus heb ik ook vandaag mijn ritje gedaan. Veel meer wind moet er toch niet meer bijkomen, het is zo echt al wal lastig genoeg.
Was ik gisteren nog content dat ik de Leie zag dan was ik vandaag blij dat ik ze achter mocht laten, het ging er vandaag in de andere richting.

https://www.strava.com/activities/3207167691

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s