sportrit 81 Km

Na de regendag van gisteren ben ik vandaag terug een toertje gaan fietsen. Het weer was prachtig maar niet goed, daarvoor stond er echt toch wel wat veel wind. Vooral het eerste stuk, naar Roeselare, was een beetje een martelgang. De wind stond er niet alleen pal op de kop maar het gaat er af en toe ook nog lastig stijgend. In Roeselare had ik een gemiddelde snelheid van net geen 24 KmH en dan nog dankzij een tractor met kar op het laatste stuk, anders was ik nog niet in de buurt gekomen van die 24. Langs het kanaal ging het al eens wat beter, voldoende om ook zonder tractor die 24 KmH vast te houden. Ik was echter zelden zo content dat ik de Leie zag, vanaf daar ging het echt wel vlotter 🙂 . Van Moorsele naar Ieper is dikwijls vervelend lastig, met weer wat stijgingen en wind tegen op de plateaus, maar vandaag ging het daar best goed 🙂 .

https://www.strava.com/activities/3203593967

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s