Schiphol

Deze middag stond ik voor de tweede keer dit jaar met mijn fiets en bagage op Schiphol. Het helpt dat het de tweede keer op korte termijn is om je weg te vinden en je fiets in te pakken, alles gaat een stuk vlotter. Nadat ik mijn fiets ingepakt en afgeleverd had aan de bagagedepot had ik nog rustig tijd om iets te eten en wat rond te hangen. Omdat ik morgen een ochtend vlucht heb, ben ik deze keer niet verder doorgereisd tot Amsterdam maar heb een kamer geboekt bij IBIS Budget Airport Hotel, op een klein kwartiertje rijden met de gratis schuttlebus.
Eigenlijk zijn de eerste dagen altijd de lastigste van elke reis. Eenmaal je op bestemming bent kan er ook nog wel eens iets lastig zijn maar je bent er tenminste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s