rond Geel 79 Km

Gisteren was het rustdag. Dat was niet niet zozeer vanwege de 200 van donderdag maar wel wegens de verplaatsing naar de Kempen, die terug met trein en bus gebeurt in plaats van met de fiets.
Vandaag kon er dan in de Kempen weer gefietst worden maar hier gebeurt dat dus op een andere manier, met een meer toeristische slag. Ik had een route aangemaakt via de fietsknooppunten, een route die vertrok langs het Albertkanaal. Ik merkte al vlug nog eens dat het tegenwoordig niet noodzakelijk een goed idee is om langs het Albertkanaal te gaan fietsen. Het begon al met een kleine omleiding in Herentals waarbij de omleiding van de knooppunten niet gelijk liep met de gewone omleiding, niet onoverkomelijk maar wel behoorlijk stom. Dan volgde aan de sluizen van Olen al de volgende omleiding. Er was niet direct een probleem te zien maar ik besloot toch maar de omleiding te volgen. Alleen werd deze niet meer aangeduid na dat eerste punt. Het was dan ook nog een ellendig lang stuk langs het kanaal voor er alsnog kon overgestoken worden en ook nog ellendig windop. Bovendien was de eerste brug ook nog afgesloten en verdween ook daar de omleiding aan het eerstvolgende kruispunt. Uiteindelijk vond ik wel de meest directe weg terug naar mijn route maar het was dus niet dankzij de aanduidingen.
Ik ging vandaag ook weer wel eens onverhard maar het waren niet altijd de mooie boswegen die ik elders in de Kempen wel eens doe.

https://www.strava.com/activities/2727970795

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s