stevige sportrit 152 Km

Omdat het gisteren op de middag nog steeds zwaar bewolkt was met geregeld wat motregen heb ik me maar aan de computer gezet voor wat fotowerk. Wat later klaarde het toch op maar toen was ik dus al met andere zaken bezig. Ook het geplande avondwandelingetje is uiteindelijk niet doorgegaan.
Vandaag heb ik een ritje uit de oude doos nog eens bovengehaald. Een toertje langs mijn favoriete hellingen in de Vlaamse Ardennen, in volgorde: Kluis-, Hotond-, Knokte- en Tiegemberg. Dat zijn mijn favoriete hellingen voor twee redenen: ten eerste zijn ze vrij van kaseiën en ten tweede … weet ik de weg ernaartoe. Verder ben ik niet echt een kenner van de Vlaamse Ardennen. Ik heb vandaag wel de Knokteberg vervangen door de E3 Col. Ik was daar in het voorjaar per ongeluk op terecht gekomen toen ik eigenlijk op de Knokteberg naar de E3-prijs wou gaan kijken en het leek me leuk om deze ook eens te doen. De twee hellingen lopen zowat parallel met elkaar. Uiteindelijk blijf ik de Knokte toch leuker vinden.
Normaal zou ik van Kortrijk dezelfde route terug gevolgd hebben als op de heenweg maar in Moorsele gold vandaag een parkeerverbod en ze waren er deze voormiddag druk bezig met nadar afsluitingen. Ik ben er deze namiddag dan maar weggebleven en heb er dus een lusje langs Wervik aangebreid.
Het was een leuke fietsdag en het liep ook best lekker.

https://www.strava.com/activities/2707657769

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s