wandelen Ieper 8 Km

Hoewel ik er van overtuigd was dat de neerslag wel zou meevallen heb ik vandaag dus toch terug een wandelingetje gemaakt, de wind was namelijk ook weer niet erg uitnodigend om te gaan fietsen. Ik deed nog eens mijn wandeling rond de verdronken weide en de vesting.
Ik ben vandaag ook voor het laatst naar de kringloopwinkel geweest. Ik ben in principe wel voor het principe waarbij je zaken die je zelf niet meer gebruikt voor een prijsje aan iemand anders kunt laten aanbieden en er ook nog wat mensen een job mee bezorgt. Vanmorgen hebben ze me echter met een artikel terug naar huis gestuurd omdat ze het de moeite niet meer vonden. Ik vind dat je als je voor je zaak moet rekenen op de goodwill van de mensen dat je dan zelf ook wel wat goodwill naar die mensen toe mag tonen. Ze zullen alvast op mij niet meer moeten rekenen voor zaken die ze nog wel goed genoeg vinden, ik doe ze nog liever naar het containerpark met de zaken die ze niet goed genoeg meer vinden.

https://www.strava.com/activities/2699138954

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s