rondje Kempen 62 Km

Vandaag, op deze laatste “meteorologische” zomerdag, nog eens een fietstochtje door de Kempense bossen en velden gemaakt. Ik ben in principe niet zo’n liefhebber van onverhard, al zeker niet met bagage, maar met de crossfiets hier in de Kempen vind ik het wel best. Ook al omdat de paden, hoewel dus onverhard, wel goed fietsbaar zijn, beter dan dat stuk fietspad dat ik voor de wielen kreeg.
Ik heb onderweg ook aan de regeneratie gedacht. Ik zou namelijk best wat reserve willen/mogen/moeten terug opbouwen en dat wil voorlopig niet goed lukken, daar moet dus ook aan gewerkt worden. Dat bezoek aan het ijssloeberke van 2 weken geleden was goed bevallen, dus ben ik daar nog eens gestopt voor 2 “bolletjes” ijs voor de democratische prijs van 2,70 €. Bolletjes met iets meer volume dan gemiddeld voor iets minder geld dan gemiddeld dus maar vooral erg lekker echt hoeveijs, echt een aanrader als je eens in de buurt bent.

https://www.strava.com/activities/2667647643

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s