wandelen 7 Km

Vandaag nog eens een fietspauze ingelast. Ik heb dus na het eten wel een wandelingetje gemaakt, langs de Verdronken Weide en de Vestingen. Het was alweer een hele tijd geleden dat ik dat nog deed. In de Verdronken Weide waren verscheidene jonge lepelaars, volgens een infobord ter plaatse onregelmatige gasten tijdens de voor- en najaarstrek. Ik had ze alvast nog nooit gezien en was dus blij dat ik de fiets nog eens op stal gelaten heb. Volgens datzelfde infobord hebben volwassen exemplaren geel en rood op borst, keel en bek. Dat heb ik bij geen enkele bemerkt, vandaar dus jonge lepelaars. Alleen jammer dat ik op de vesting niet de mooie boomklevers zag die ik gisteren nog wel mooi kon observeren vanop een bank, zonder camera natuurlijk.

https://www.strava.com/activities/2658651180

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s