bergritje 81 Km

Vandaag nog eens een bergritje gedaan, mijn eigen uitgestippelde bergritje. In het begin en op het einde golft het al stevig op en af maar in het middendeel zitten 4 “officiële” bergjes met opeenvolgend: Monte-, Rode-, Zwarte- en Catsberg. Met een fiets van zo’n 8 Kg gaat dat bergop fietsen een stuk makkelijker maar het blijft wel werken natuurlijk. Twee keer heb ik ook even moeten veldrijden, in Wijtschate en Reningelst, twee plaatsen waar alweer een eeuwigheid aan de weg gewerkt wordt.

https://www.strava.com/activities/2647287786

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s