iets langer sportritje 82 Km

Vandaag weer een sportief ritje gedaan. Vergelijkbaar met gisteren maar een beetje langer, dezelfde richting als gisteren maar hier en daar wat ruimer rond gereden en over het geheel dus een stuk verder. 80 Km is ook met de koersfiets al een deftige rit.
Ik ben ook al 2 dagen Olli tegengekomen met zijn pedelec, schijnbaar ziet hij niet zo goed bij die hoge snelheid 🙂 . Eerlijk gezegd had ik hem gisteren ook te laat herkend en vandaag kon hij mij niet zien omdat hij langs de grote weg reed en ik net op dat moment nog uit een zijstraat moest komen.

https://www.strava.com/activities/2644274529

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s