Gent – Ieper 85 Km

Vandaag dus deel 2 van de verplaatsing naar Ieper. Wind en regen speelden een beetje minder maar ze speelden wel en de wind speelde nog steeds tegen.
Ook vandaag koos ik voor mijn klassieke route en weer is dat niet de meest directe maar wel de aangenaamste en vlotste. Ze gaat langs het water van Gent tot Bissegem, goed voor bijna 60 Km verkeersvrij tot verkeersarm. Bovendien is het stuk van Gent tot Deinze eindelijk, na al die jaren, vrij van werken en omleidingen. Tussen Deinze en Kortrijk zijn nog wel 2 grote werven, in Wielsbeke en Harelbeke. Rond de middag kwam er toch weer wat meer wind op en als het dan ook nog wat bergop gaat dan wordt het toch nog wat lastig. Ik heb de rit wel wat rustiger aangevat dan gisteren, met name de tweede helft heb ik gisteren toch relatief sportief afgelegd.
En daarmee ben ik, na een kleine 10 weken, terug thuis in mijn andere thuis.

https://www.strava.com/activities/2634997391

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s