over de schreve 124 Km

Vandaag ging ik opnieuw op avontuur in Frankrijk. Ik begon met de route naar de Panne, van donderdag, maar in Adinkerke ging ik linksaf, richting Bray-Dunes, in plaats verder naar onze kust. Wat verder, in Zuydcoote, ging ik dan opnieuw naar links. Wanneer ik van daar een zuidelijk richting aanhield, dan zou ik automatisch wel in de buurt van Steenvoorde uitkomen en van daar zou ik dan wel de weg naar huis vinden. Ik moest zelfs niet uitkijken om de juiste richting te vinden, de wind in de rug was altijd goed 🙂 . Ik kwam daarbij ook wel eens op een plaats waar ik eerder deze week ook nog passeerde. Bij Steenvoorde moest ik dan toch terug in de wind keren om thuis te geraken en toen werd het echt wel lastig, de wind bleek nog harder te blazen dan bij mijn vertrek vanmiddag. In Godewaersvelde kwam ik dan echt terug op bekend terrein.

https://www.strava.com/activities/9107329438

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s