IJzer – Blankaart 69 Km

Vandaag terug voor een gewoon ritje op bekend terrein gekozen, langs de IJzer en de Blankaart.
Ik zie in de streek geregeld wel eens patrijzen maar de patrijs is zo’n vogelsoort die erg moeilijk te schieten is. Om te beginnen zijn het een erg schuchtere vogels, als je nog maar in de buurt passeert zijn ze al weg. Je krijgt dan eventueel nog een kans op hun nieuwe landingsplaats verder weg maar de grotere afstand en het gebrek aan contrast, ze hebben echt wel een goede schutkleur, maakt het dan moeilijk om ze erg scherp te krijgen.

https://www.strava.com/activities/9088799029

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s