sport rit 110 Km

Vandaag kon er terug gefietst worden, gewoon voor de sport deze keer. Ik deed de “Gent-Wevelgem” fietsroute, een route die dus noch Gent noch Wevelgem aandoet 🙂 . Blijkbaar hebben ze de route, sinds de laatste keer dat ik ze deed, uitgebreid met een lus langs de “Plugstreets”. Dat hadden ze voor mij niet moeten doen. Bovendien hebben de “streets” die ze in deze route doen niets te maken met deze van de profs, het zijn gewoon wat half verharde wegen in de buurt van Ploegsteert. Voorbij Ploegsteert verloor ik dan ook nog de bordjes, ik moet er eentje gemist hebben. Ik keerde van Nieuwkerke dan uiteindelijk ook niet meer terug naar Kemmel maar reed rechtstreeks richting Ieper, ik vond het ondertussen ook wel genoeg zo.
Ik reed vandaag in korte mouwen maar met, in de namiddag, de zon veel achter de wolken en een stevige noordenwind was dat toch een beetje optimistisch. Die wind was trouwens de zwaarste tegenstander vandaag en niet de bergjes. Vooral aan het slot, vanaf Nieuwkerke, werd het echt wel lastig.

https://www.strava.com/activities/9064384787

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s