Verdronken Weide 8 Km

Geen fraai weerbericht vandaag maar in de voormiddag bleek het nog erg goed wandelweer. Er zat bijzonder weinig leven op de Verdronken Weide maar ik zag er wel een mooie ijsvogel, dat was alweer een tijdje geleden 🙂 .
In het riet van de vesten kon ik weer een rietzanger horen maar ik kreeg hem niet in het zicht. Ik zag er ook een groepje oeverlopers laag over het water scheren maar ook deze kreeg ik niet echt in beeld. Ik kon er de afgelopen dagen af en toe wel eens schieten maar altijd behoorlijk ver weg voor zo’n kleine vogel en dus nooit echt 100 % in focus.

https://www.strava.com/activities/9025719322

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s