Vorselaar 7 Km

Ook vandaag werd er weer gewandeld, bij de verplaatsing naar de Kempen.
Het is dit weekend nochtans best interessant in Ieper met “De Gevleugelde Stad”, een groot straattheaterfestival waar performers van over heel de wereld hun programma komen voorstellen. Ook voor de fotograaf wel erg aantrekkelijk dus maar toen ik een berichtje stuurde naar het thuisfront dat ik dit weekend zou langskomen had ik daar nog even niet aan gedacht en eens verstuurd had ik geen zin om het nog te herroepen. Anderzijds is het overigens ook wel een behoorlijk druk gedoe natuurlijk, wat het weer wat minder aantrekkelijk maakt.
Voor de wandeling naar Vorselaar koos ik weer voor de route langs de schaatsbaan en “De Zeven Geitjes”. In principe ga ik liever langs de Nete en “De Lentehei” maar ik geloof niet dat de herleide route aan de “herstellingswerken” aan de Nete in de omstandigheden voldoende droog is en om op weekend te gaan draag ik niet mijn waterdichte wandelschoenen, dus neem ik maar de zeker drogere optie.

https://www.strava.com/activities/8847739062

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s