Mesen – Wervik 60 Km

Ik heb me vandaag nog eens even laten leiden door de bordjes, deze van de “Frontroute 14-18”. De frontroute loopt van Nieuwpoort tot Mesen, of omgekeerd. Het stuk van Ieper naar Nieuwpoort deed ik al wel eens eerder maar naar Mesen niet, voor zover ik me herinner. Het leek me dus een goed idee om dat toch maar eens te doen. Nu stelt Mesen als bestemming, vanuit Ieper, wel niet veel voor, ik nam dus de lange weg terug. Via de befaamde “Plugstreets” ging ik verder naar de Leie, tot in Wervik en dan terug huiswaarts.

https://www.strava.com/activities/8824967984

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s